Empresa

L'aliat natural per a la indústria i la distribució

Presentacion

Des de 1944, la gamma de productes de Gave ha anat desenvolupant i millorant gràcies al treball en equip i la cooperació dels nostres clients.

El resultat de tots aquests anys d'experiència és una àmplia capacitat de disseny, desenvolupament i fabricació de productes adaptats perfectament a les necessitats dels nostres clients.

El nostre coneixement especialitzat se centra en el control, el seccionament i la protecció elèctrica.

Els nostres socis internacionals complementen la nostra oferta amb productes líders en tecnologia i innovació.

Una logística integrada controla en línia la producció, l'estoc i els enviaments aportant seguretat a la cadena de subministrament dels nostres clients.


Història

Més de 70 anys d'experiència

Història

Durant més de 70 anys Gave ha estat sinònim de tècnica, qualitat i servei.
Avui som líders del mercat nacional en el nostre camp del' aparellatge de baixa tensió, convertint-nos en un soci fiable i competent per al sector elèctric.

Qualitat

Base per la seguritat i fiabilitat

Qualitat

En les diferents etapes productives es realitzen de forma individual les proves requerides per la normativa juntament amb altres assaigs addicionals determinats pel quadre tècnic.
Un procés d'auditories controla el correcte funcionament del sistema i garanteix la fiabilitat dels productes.

Innovació

Equip tècnic especialitzat

Qualitat

Un equip de tècnics qualificats s'encarrega de desenvolupar un producte a partir d'una idea, passant per les diferents etapes de disseny, prototips, assajos de laboratori i posada en producció.
El resultat és un producte innovador que aporta un elevat valor afegit al client.

Nuestro compromiso

A Gave Electro la nostra prioritat és treballar sempre buscant la millora contínua.

Descarregar política de qualitat

Serveis

Atenció comercial

Una extensa xarxa comercial amb una atenció comercial propera, composta per un equip de persones qualificades, per donar la millor resposta a les necessitats particulars de cada client.

Servei Tècnic

El nostre equip tècnic ofereix assessorament, resolució de problemes o incidències, desenvolupament de noves solucions i suport per a la posada en marxa.

Logística

Coneixement en temps real de la producció, l'estoc i les expedicions. Cadena de subministrament amb proveïdors, aportant un valor afegit que repercuteix directament en benefici del client.