Noticies

Nou catàleg de relés electrònics de control i protecció

05 July 2011

Gave ha editat un catàleg complert de la seva gamma de relés de control i protecció. El conjunt de la oferta electrònica es caracteritza pel seu format modular de molt fàcil integració en tot tipus d'instal·lacions. El catàleg ens guía a través de l'oferta existent i les principals aplicacions pels diferents productes. L'oferta electrònica està desenvolupada per proporcionar una gran resistència a les perturbacions electromagnètiques i oferir flexibilitat davant demandes específiques (firmware)
Dins de la gamma de relés trobem tres grans grups de productes. El primer grup està format pels relés de control i protecció per xarxes i motors (control de fase, tensió, corrent i temperatura). El segon grup inclou els relés de bombeig (controls de nivell i alternança) i el tercer grup inclou els diferents models de temporitzadors
A través del catàleg podem trobar les principals característuqes tècniques del producte, juntament amb les seves dimensions i esquema de connexionat. Un equip de tècnics està a la seva disposició per guiar-lo en els seus projectes i respondre als seus dubtes.

Pot descarregar l'arxiu en format pdf aquí.