Noticies

Nuevo Catálogo-tarifa 2018

02 January 2018

Els presentem la nova tarifa catàleg 2018 de Gave que destaca per les novetats en els productes de fabricació pròpia.

En la família de commutadors de lleves s'incorporen els nous mòduls comibilight tipus D que destaquen per la seva aplicació universal en qualsevol interruptor/commutador estàndard. Un desenvolupament especialment interessant per als magatzems de material elèctric que podran oferir solucions avançades als seus clients sense haver d'efectuar elevats increments d'estoc.

Arriba la nova generació de la gamma líder en el mercat de controls de nivell que incorpora noves funcionalitats i les últimes tecnologies en electrònica industrial. A les referències clàssiques s'afegeixen nous models que cobreixen les necessitats detectades a partir de la nostra experiència de camp, destacant els models amb sortida d'alarma i els multinivell amb alternança.

En el capítol de controls per a l'eficiència energètica s'incorpora una nova gamma de termòstats d'última generació que inclou els models amb comunicació bluetooth i programació mitjançant app.

En senyalització industrial s'incorporen les balises amb senyalització Led tipus flash i sirena d'avís sonor.

En protecció fusible una nova gamma completa de bases verticals NH tancades per enfangats des mida 00 fins mida 3 amb models seccionables en càrrega de forma unipolar o tripolar.

Dins de l'oferta de productes d'instal·lació de marca GEMAT s'amplia l'oferta de colors en cinta aïllant dirigit a les aplicacions d'identificació de cablejats.

La tarifa entra en vigor el 15 de Gener 2018 i es pot consultar a les principals bases de dades del sector o descarregar directament des www.gave.com en format xls o pdf.

Pot descarregar l'arxiu en format pdf aquí.